Categories
विविध भजन

Hansa Hans miliya se Hans hoyi re,हंसा हंस मिलया से हंस होई रे

हंसा हंस मिलया से हंस होई रे।

Categories
विविध भजन

Tara boli re sawariya kaise gujri,अवधपुरी के राजा हरिश्चंद्र, हो गए ऐसे दानी,

अवधपुरी के राजा हरिश्चंद्र, हो गए ऐसे दानी

Categories
विविध भजन

Aato surga ne sarmawe yi par dev raman ne aawe,आतो सुरगां न सरमावे , इ पर देव रमण न आवे,

आतो सुरगां न सरमावे , इ पर देव रमण न आवे

Categories
विविध भजन

Sadhu Bhai aisi chay chalayi aisi chay Malik le rakho janam Maran mit jayi,साधु भाई ऐसी चाय चलाई,ऐसी चाय मालिक ले राखो ,जनम मरण मिट जाई

ऐसी चाय मालिक ले राखो ,
जनम मरण मिट जाई।

Categories
विविध भजन

Me to hiro Gama diyo kachra me pach pachiso ka jhagda me,में तो हीरो गमादियो कचरा में ,पांच पचीसों का झगड़ा में

में तो हीरो गमादियो कचरा में ,पांच पचीसों का झगड़ा में।

Categories
विविध भजन

Tar jaoge ram gun gane se kya hota hai ganga nahane se,तर जाओगे राम गुण गाने से, क्या होता है गंगा नहाने से

तर जाओगे राम गुण गाने से, क्या होता है गंगा नहाने से।

Categories
विविध भजन

Ram gun gayle re bhai mhara jab lag sukhi re sharir,राम गुण गायले रे भाई म्हारा,जब लग सुखी रे शरीर

राम गुण गायले रे भाई म्हारा,
जब लग सुखी रे शरीर।

Categories
विविध भजन

Are kachbo ne kachbo reta re jel me leta hari ro naam,अरे काछबो ने काछबी रेता रे जल मेंलेता हरी रो नाम

अरे काछबो ने काछबी रेता रे जल में
लेता हरी रो नाम ।

Categories
विविध भजन

Bhag bhala jya ghar sant padhare,भाग भला ज्याँ घर संत पधारे,

भाग भला ज्याँ घर संत पधारे ।

Categories
विविध भजन

Kaal bado balshali Jake bhojan hai nar nari,काल बड़ो बलशाली, जाके भोजन है नर-नारी

काल बड़ो बलशाली, जाके भोजन है नर-नारी।