Categories
विविध भजन

Bahna meri kalyug aa gayo ghor dharam dharti me samay gayo,बहना मेरी कलयुग आ गयो घोर धर्म धरती में समाए गयो रे

बहना मेरी कलयुग आ गयो घोर,
धर्म धरती में समाए गयो रे।

Categories
विविध भजन

Meera ke girdhar tulsi ke ram,मीरा के गिरधर तुलसी के राम,

मीरा के गिरधर तुलसी के राम

Categories
विविध भजन

Surta ko karno hai byah,सुरता को करनो है ब्याव,

सुरता को करनो है ब्याव,

Categories
विविध भजन

Bhajan bina kaise tariyo,भजन बिना कैसे तरियो,

भजन बिना कैसे तरियो,

Categories
विविध भजन

Is Kaya ki kothdi me rang bhar lo,इस काया की कोठरी में रंग भर लो।

इस काया की कोठरी में रंग भर लो।

Categories
विविध भजन

Mhara bhawra re jowe jami par pagla dharna,म्हारा भंवरा रे जोवे जमीं पर पगला धरणा ।

म्हारा भंवरा रे ,
जोवे जमीं पर पगला धरणा ।

Categories
विविध भजन

Bheru thare shishoda me baje dhol ramto ramyo aawje,भेरु थारे शिशोदा में बाजे ढोलरमतो रमतो आवजे,

भेरु थारे शिशोदा में बाजे ढोल,
रमतो रमतो आवजे,

Categories
विविध भजन

Aaj ratno de behde aaya kon ratno nu waja Marda,आज रत्नो दे वेहड़े आया कौनरत्नो नु वाजा मारदा,

आज रत्नो दे वेहड़े आया कौन,
रत्नो नु वाजा मारदा,

Categories
विविध भजन

Fas gayo makdi ka jala me,फस गयो माकड़ी का झाला में

फस गयो माकड़ी का झाला में।

Categories
विविध भजन

Aaya mor di sawari karke ponaharo jogi ho gaya, आया मोर दी सवारी करकेपौनाहारी जोगी हो गया।

आया मोर दी सवारी करके
पौनाहारी जोगी हो गया।