Categories
मीरा बाई भजन लिरिक्स krishna bhajan lyrics कृष्ण भजन लिरिक्स

Me to shyam deewani hoyi,एजी में तो श्याम दीवानी होई,meera bhajan

मेरा दर्द न जाने जग में कोई, मैं तो श्याम दीवानी होई।एजी में तो श्याम दीवानी होई।मेरा दर्द न जाने जग में कोई, मैं तो श्याम दीवानी होई।एजी में तो श्याम दीवानी होई।एजी में तो श्याम दीवानी होई। जो हरि की गति जो हरि जाने। की जिन्ही जो हरि होय।एजी घायल की गति घायल जाने,घायल […]

Categories
मीरा बाई भजन लिरिक्स

aakde ki jhopdi Chhodo Mira bai,आकड़ा की झोपड़ी छोड़ो मीराबाई हो,meera bhajan

आकड़ा की झोपड़ी छोड़ो मीराबाई हो।आकड़ा की झोपड़ी छोड़ो मीराबाई हो। रहो रहो नवखंड महल मीराबाई हो।रहो रहो नवखंड महल मीराबाई हो। आकड़ा की झोपड़ी नहीं छूटे राणा जी हो।आकड़ा की झोपड़ी नहीं छूटे राणा जी हो। छोडया छोडया नवखंड महल मीराबाई हो।छोडया छोडया नवखंड महल मीराबाई हो।आकड़ा की झोपड़ी छोड़ो मीराबाई हो।आकड़ा की झोपड़ी […]

Categories
मीरा बाई भजन लिरिक्स

Koni jau re rana ji thare sath mharo man bhakti me,कोनी जाऊं रे राणा जी थारे साथ मारो मन भक्ति में,meera bhajan

कोनी जाऊं रे राणा जी थारे साथ, मारो मन भक्ति में।

Categories
मीरा बाई भजन लिरिक्स

meera ye thodo to kahno mharo maan thane jano padsi sasre,मिरा ए थोडो तो कहनो म्हारो मान थाने जानो पडसी सासरे,meera bai bhajan

मिरा ए थोडो तो कहनो म्हारो मान थाने जानो पडसी सासरे

Categories
मीरा बाई भजन लिरिक्स Holi geet

Deshadlo rang rudo re ranaji tharo,देशड़लो रंग रूड़ो रे राणा जी थारो देशड़लो रंग रूडो,meera bai bhajan

देशड़लो रंग रूड़ो रे,राणा जी थारो देशड़लो रंग रूडो

Categories
मीरा बाई भजन लिरिक्स

Sanwariyo parnaay,अब तो मान कहयो मेरी मांय म्हाने सावंरियो परणाय,meera bai bhajan

अब तो मान कहयो मेरी मांय, म्हाने सावंरियो परणाय।

Categories
मीरा बाई भजन लिरिक्स

Na me janu aarti vandan na Pooja ki rit,ना में जानू आरती वंदन ना पूजा की रीत,meera bai bhajan

ना में जानू आरती वंदन,ना पूजा की रीत

Categories
मीरा बाई भजन लिरिक्स

Mandir ri khidki khol,मिन्दर री खिड़की तू तो खोल मीराबाई मिन्दर री खिड़की तू तों खोल,meera bhajan

मिन्दर री खिड़की तू तो खोल मीराबाई, मिन्दर री खिड़की तू तों खोल,

Categories
मीरा बाई भजन लिरिक्स

Aao Padharo Mhara Sanwariya,आओ पधारो म्हारा सांवरियामीरा भई रे बाँवरिया,meera bai bhajan

आओ पधारो म्हारा सांवरिया
मीरा भई रे बाँवरिया।

Categories
मीरा बाई भजन लिरिक्स

Meera Chhod Chali Sasural,जोगन बन गई रे मीरा बाई छोड़ चली रे घर द्वार मेडतनी जोगन बन गई रे,meera bai bhajan

जोगन बन गई रे मीरा बाई छोड़ चली रे घर द्वार, मेडतनी जोगन बन गई रे।