Categories
विविध भजन

Ma baap se badhkar jag me,माँ बाप से बढ़कर जग में कोई दूजा नहीं खजाना,

माँ बाप से बढ़कर जग में कोई दूजा नहीं खजाना,

Categories
विविध भजन

Jaag Re Nar Jaag Diwana Ab To Murakh Jaag Re,जाग नर ए जाग दिवाना अब तो मूर्ख जाग रे,

जाग नर ए जाग दिवाना,
अब तो मूर्ख जाग रे,

Categories
विविध भजन

Mhara hath re jhala se gadi dhabo mhara sawariya,म्हारा हाथ रे झाला से गाड़ी ढाबों म्हारा सांवरिया ढाबों म्हारा सांवरिया,

म्हारा हाथ रे झाला से गाड़ी ढाबों म्हारा सांवरिया ढाबों म्हारा सांवरिया,

Categories
विविध भजन

Maragiyo jhino jhino re jogaram ro,मारगीयो झीणो झीणो रे जोगाराम रो

मारगीयो झीणो झीणो रे, जोगाराम रो

Categories
विविध भजन

Rang ra lehariya Maro mando khetlaji me Lago,ए रंग रा लेहरीया मारो मनडो खेतलाजी मे लागो।

ए रंग रा लेहरीया, मारो मनडो खेतलाजी मे लागो।

Categories
विविध भजन

charkhale aali tera charkha bole om naam,चरखले आली तेरा चरखा बोलै ओम् नाम तू जप ले तूही तूही।

चरखले आली तेरा चरखा बोलै ओम् नाम तू जप ले तूही तूही।

Categories
विविध भजन

Mat Bowe re agat me sul kante tere laag jayenge,मत बोवे रे अगत में शूल कांटे तेरे लाग जाएंगे।

मत बोवे रे अगत में शूल कांटे तेरे लाग जाएंगे।

Categories
विविध भजन

Peepal puji peepli amawas ekadashi o ram,पीपल पूजू पिपली अमावस एकादशी हो राम,

पीपल पूजू पिपली अमावस एकादशी हो राम।

Categories
विविध भजन

Ladli bhabhi,मत कड़वा बोलया बोलना ये भाभी म्हारी होया ए कलेजे पार।

मत कड़वा बोलया बोलना ये भाभी म्हारी, होया ए कलेजे पार।

Categories
विविध भजन

Hari har bolo mere bhayi aur karam lekh na mite,हरि हर बोलो मेरे भाई और करम लेख न मिटे

हरि हर बोलो मेरे भाई और करम लेख न मिटे।